top of page
boom.jpeg

Vieringen

Iedere zondagochtend om 11.00 uur organiseren we een viering op z'n Avalon's. We vieren het leven, we vieren het land en we vieren de steeds hernieuwende verbinding met elkaar. Dat doen we door mini-workshops te organiseren waardoor je in 1 uur tijd met behulp van ceremonie en rituelen de afgelopen week oogst en de aankomende week klaar zet door je diepgaand in het Nu te laten zakken. Na de workshop is er nog 1 uur gelegenheid om je zelf meegebrachte voedsel te delen en te eten, een theetje te drinken en in gesprek te gaan met een ander of met Avalon zelf. Of je neemt het Nu weer fijn mee naar huis. Per week komt een actueel thema aan bod, houd onze website in de gaten voor speciale programma's.  Kom je Avalon en haar priesteressen proeven?

Het adres waar de vieringen plaats vinden is Veenakkerweg 5 in Den Hoorn.

Deelname aan deze vieringen is kostenloos.

PARKEREN:
Het adres is Veenakkerweg 5, 2635 NC in Den Hoorn. Als je aan komt rijden zie je een gele poort en die mag je door. Je kunt op het terrein parkeren. Er is plaats voor ongeveer 20 auto's. Op 5-10 minuten lopen zijn ook plekken op de Lotsweg, op de hoek met de Veenakkerweg. Verder is het heel makkelijk parkeren op de hoek bij eetcafé De Bonte Haas, waarnaast een groot terrein is: parkeren bij het blauwe bord met de witte P, de P Zwetzone. Graag aandacht voor het volgende: er mag NIET geparkeerd worden bij de buren. Ook niet in het straatje tussen nummer 5 en 7 (doodlopend weggetje). Deze weg moet vrij blijven voor noodsituaties, zoals brandweer of ambulance.
Recht tegenover de gele poort wanneer je binnen komt, zie je een witte deur en als je die door gaat en dan naar links, kom je uit in de zaal die wij de Sequoia noemen. Van harte welkom!

Bekijk de agenda van Avalon Retreat Center voor andere verbindende ontmoetingen!

We hebben jouw steun vandaag nodig!

Steun ons
bottom of page