top of page
boom.jpeg

Project Avalon

nurture the future

WE TRIBE TOGETHER

Avalon Community is een gemeenschap die vanuit intuïtie en gelijkwaardigheid de uitdaging aangaat om een nieuwe wereld vorm te geven. Om te leven mét de Aarde, in plaats van erván. Want daar kun je wel over praten of schrijven: krachtiger is om het gewoon te doen.

 

Leef je met ons mee?

WE VIBE 
TOGETHER

Avalon Community wordt gedragen door een groep vrouwen. We delen de missie om het land waarop we leven liefdevol te hoeden en het terug te geven aan zichzelf. Zodat niemand haar kan 'hebben'. Ieder wezen is welkom. Of je nu komt om te dansen, te helen, te schreeuwen, te praten of te verstillen. 

Vibe je met ons mee?

photo_5895713500439887107_y_edited.jpg

SUPPORT US

Hallo bijzonder medemens, 

 

Je kent ons al. Of tenminste één van ons. En je kent Avalon: ons project in aanbouw, in Den Hoorn. Zoals je misschien weet zijn we bezig met de financiële ondersteuning van ons project.  

 

Het afgelopen jaar heeft ons veel inzichten gebracht; we leren trouw te blijven aan onze waarden, ook als dat niet de makkelijkste weg is. We leren stap voor stap te bewegen, met iedereen aan boord, als geheel. We willen integer omgaan met elkaar, met jullie, en met de Aarde.  

 

Daarom beginnen we met stap 1: het vrijkopen van het land onder onze voeten, van de Aarde die ons draagt. We kiezen de term 'vrijkopen', omdat wij geen geld vragen om eigenaar te worden van dit stuk land. De Aarde is niet van iemand, dus ook niet van ons. De Aarde is van zichzelf. Wij kopen het huidige eigenaarschap af en daarmee geven we het land terug aan zichzelf. Dat kan, daar zijn juridische methodes voor (denk aan voorbeelden als Sleipnir, Patagonia en Trailblazers). 

 

Zonder dit stuk land kan het project Avalon niet blijven bestaan na 1 oktober. We zullen dan weg moeten als hoeders van het land en het wordt verkocht aan de hoogste bieder. Ook als die het plat gooit. Dan is dat zo. 

 

Maar… natuurlijk gaan we veel liever door met alles wat we doen: de scholen, de kunst, de muziek, de heling, de verbinding. Van klusjesdag tot klankschaalconcert. Samen verder bouwen aan het leven van morgen; in het klein en in het groot. 

 

We nodigen je uit om deel te zijn van dit initiatief. Met jullie hulp verzamelen we voor 1 oktober 1,8 miljoen euro, zodat het land vrij is en de druk van de ketel.  

 

Daarna halen we samen opgelucht adem. Dan is er eindelijk ruimte om echt te kunnen luisteren - naar elkaar, naar het land. Om vanuit daar verder te bouwen.  

 

Doe je mee? Check onze video en doneer via:

Avalon Community

WISE:  BE 53 9672 2316 6953 

 

Liefs, De vrouwen van Avalon  

Annemarijn, Cézanne, Dymphi, Ellen, Erma, Eva en Kris 

 

 

Ps: Heb je vragen over deze crowdfunding of over hoe je kunt bijdragen? Neem contact op met één van ons.

photo_6021421639801093019_y.jpg
LET'S CELEBRATE
Onze deuren staan voor je open
Vier je met ons mee?

Avalon viering - elke zondag 11.00 - 12.00

Help de Avalon Aarde vrij te maken van eigenaarschap!

photo_6039829603343776555_y.jpg
bottom of page